Ga direct naar de inhoud.

“New garden centre with transparant corridor next to the existing DIY store”

Baron Gartenwelt (DE)

A new garden centre next to a DIY store

LocationKandel, Germany
Realisation2016
Surface810 m²
DesignSmiemans Projecten
TypeVenlo
Purposegarden centre with corridor to DIY store

Recently we started the renovation of the project in Kandel, Germany. This is an existing DIY store and garden centre. The existing garden centre will complete change. Onto the DIY store a beautiful new entrance in the form of a corridor of 100 metres long will be built.

On the existing concrete structure we mount a complete new glazed roof, creating a bright natural environment in which the climate can easily be controlled. In this area the seasonal products will be sold. Smiemans will also do works onto the existing structures, making it ready for its new modern garden centre function. 

Images of Baron Gartenwelt (DE)

Are you interested in newbuild or refurbishment?

Please contact us for all the possibilties: 

Without any commitment!