Ga direct naar de inhoud.

“For all customers of Groves a nice place to drink and eat something!”

Groves (GB)

Restaurant as a crowd puller

PlaceBridport, GB
Realisation2017
Surface415 m²
TypeHighLight construction
DesignMalcolm Scott
PurposeRestaurant

In the idyllic coastal town of Bridport (GB) Smiemans Projecten will build a restaurant of 415 m² next to the existing garden centre of Groves nurseries. It is commercially essential for a garden centre in England to have a restaurant; it complements the feeling that people can enjoy going to the garden centre and makes it a real “experience”. Smiemans has previously built a number of restaurants.

This restaurant is a HighLight arched greenhouse that is 8.5 metres high at the ridge of the roof. The space is split up into a restaurant, a conservatory and an outdoor terrace. It has room for over 300 visitors. The design is by the architects Malcolm Scott Consultants. The restaurant is planned to open in Spring 2018.

Images of Groves (GB)

Interested in your own restaurant?

Please contact us for all the possibilities!

Without any commitment!