Ga direct naar de inhoud.

“Increasing the sales area with an extension and newbuild of a beautiful HighLight curved glasshouse”

MacKenzie & Cruickshank (GB)

An eyecatcher at the entrance of this garden centre

PlaceForres, Scotland
Opening2017
Surface400m² and 665m²
TypeHighLight and wide span
DesignMalcolm Scott
PurposeExtension sales area

Peter Wilson, owner of MacKenzie & Cruickshank, is very content with the extension of his existing garden centre in Forres, Scotland. The extension comprises two structures, one being a 665m² large, open-sided canopy which serves as an extension to the outdoor sales, the other being a 400m² curved glasshouse (HighLight type), where most of the outdoor plants will be sold.

The structure has been designed by Architect Malcolm Scott Consultants and the main contractor is AJ Engineering.

Images of MacKenzie & Cruickshank (GB)

Information

Would you like to know more about the possibilties of a newbuild or refurbishment?

Without any commitment!