Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwe projecten, ontwikkelingen en innovaties... Hier blijft u op de hoogte!

Wij zorgen ervoor dat uw deuren geopend blijven voor publiek

Elk jaar zijn we bij onze projecten, zoals nu bij Wisley en Van Hage, voor onderhoud. Goed onderhoud kan de levensduur verlengen en storingen voorkomen. Ook uw glasconstructie ziet er weer als nieuw uit! »

Kipster eervolle vermelding bij Dutch Daylight Award

Kipster heeft de eervolle vermelding ontvangen in de categorie <1000 m2 voor de Dutch Daylight Award. Een project met hoge maatschappelijk impact, waarbij het welzijn van mens en dier centraal staan. Sinds de opening staat Kipster, die zich de meest dier-, mens- en milieuvriendelijkste boerderij ter wereld mag noemen, veel in de belangstelling. Zo heeft het recentelijk drie belangrijke internationale prijzen gewonnen.
»

Restaurant voor tuincentrum Hansaplant in Estland

Eind van dit jaar beginnen we met de bouw van een breedkap kasconstructie voor het tuincentrum Hansaplant in Talinn, de hoofdstad van Estland. Hierin komt onder andere een restaurant. »

Smiemans bouwt nieuw tuincentrum voor Hobbyland (DK)

In de stad Roskilde, 35 km ten westen van Kopenhagen, gaat Smiemans Projecten een tuincentrum voor Hobbyland bouwen. De opdrachtgever heeft de bouw in twee fases verdeeld, in september start Smiemans met de eerste fase. Het jaar erop met de tweede fase. »

Ivy House van Groves Nurseries geopend

Op 14 mei werd het nieuwe restaurant Ivy House geopend door de trotse eigenaar Charlie Groves. Deze foto geeft een indruk van het prachtige restaurant voor Groves Nurseries. De combinatie van staal en hout geeft een mooie uitstraling aan het glazen paviljoen. »

Drie feestelijke openingen

In een korte periode zijn maar liefst drie van onze projecten opgeleverd. Één nieuw tuincentrum in Denemarken en twee projecten voor tuincentra in Engeland. Voor Squire's Garden Centre in Woking (GB) is de uitbreiding van bijna 1,700 m² en de nieuwe ruime entree af. Op de foto hiernaast ziet u de overkapping naast de HighLight boogkassen. »

World Horti Center officieel geopend door Koningin Máxima

Op woensdag 7 maart 2018 is het belangrijkste innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector geopend door niemand minder dan onze koningin Máxima. »

Laatste werkzaamheden bij nieuw tuincentrum in Denemarken

Voor de Deense keten Billig Blomst is een nieuw tuincentrum met een oppervlakte van 4.800 m2 gebouwd in de stad Aalborg. De oplevering is in zicht. »

Nominatie voor Dak van het jaar voor EdenParks project Jardin d’Hiverre

Een onafhankelijke jury heeft ons EdenParks project bij Bomencentrum Nederland genomineerd voor het dak van het jaar. Het Victoriaans vormgegeven dak viel op door de technisch hoogstaande dakconstructie. »

Oplevering Restaurant voor Groves in zicht

Gisteren hebben we de luchtdruk test uitgevoerd bij het nieuwe restaurant van Groves Nurseries. Hierbij wordt een grote hoeveelheid lucht onder druk het project binnen gebracht, waarmee de luchtdichtheid van het pand wordt gemeten. Alles verliep perfect en we zijn met vlag en wimpel geslaagd! Laatste werkzaamheden worden uitgevoerd, dus de oplevering is in zicht! »

Pagina nummers