Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwe projecten, ontwikkelingen en innovaties... Hier blijft u op de hoogte!

Contract getekend voor tuincentrum Hortes

Tuincentrum Hortes heeft Smiemans Projecten onlangs de opdracht gegeven om hun tweede tuincentrum in Tallinn te bouwen. »

Eerste bouwfase van het nieuwe tuincentrum Hobbyland voltooid

Onlangs werden de deuren van de nieuwe ruime entree voor de klanten van Hobbyland in Denemarken geopend. De recentelijk gerealiseerde breedkap constructie hoort bij de eerste fase van de totale verbouwing van dit bekende tuincentrum in Roskilde, 35 kilometer van Kopenhagen vandaan. Op 9 maart aanstaande is de officiële feestelijke opening. »

7 maart feestelijke start project Überlingen

De officiële start van de bouw van de botanische kas in Überlingen wordt 7 maart georganiseerd. Na een intensieve planningsfase kunnen we beginnen met de bouw van dit project. »

Het projectteam van Smiemans proost op een succesvol nieuw jaar!

We hebben het afgelopen jaar mooie projecten mogen bouwen, waaronder het World Horti Center en meerdere tuincentra in zowel binnen- als buitenland. Maar buiten deze projecten hebben wij ook niet stil gezeten. Wij hebben veel energie gestopt in het versterken van het kennisniveau en capaciteit binnen onze organisatie. We zijn dan ook enorm trots en kijken uit naar komende jaren waarin een groot palet van dienstverlening aangeboden kan worden. »

Inspiratietour en film World Horti Center

Het nieuwe project management team heeft tijdens een inspiratietour Fachjan, Koppert Cress en Greenvillage op TU Delft bezocht. Daarna vond een brainstormsessie plaats in het World Horti Center. »

Ferry Breugem versterkt ons team

Onlangs is ons team versterkt met vier extra teamleden waaronder Ferry Breugem. Ferry heeft al meer dan 30 jaar werkervaring in dezelfde branche en heeft onder zijn supervisie vele grote tuincentra gebouwd in binnen- en buitenland. »

Nieuwe plantenhuis voor Landesgartenschau 2020

EdenParks, onderdeel van Smiemans Projecten, bouwt een tentoonstellingsruimte voor de Landesgartenschau 2020 in Uberlingen (DE). De HighLight boogkas wordt turn key opgeleverd. »

Wij zorgen ervoor dat uw deuren geopend blijven voor publiek

Elk jaar zijn we bij onze projecten, zoals nu bij Wisley en Van Hage, voor onderhoud. Goed onderhoud kan de levensduur verlengen en storingen voorkomen. Ook uw glasconstructie ziet er weer als nieuw uit! »

Kipster eervolle vermelding bij Dutch Daylight Award

Kipster heeft de eervolle vermelding ontvangen in de categorie <1000 m2 voor de Dutch Daylight Award. Een project met hoge maatschappelijk impact, waarbij het welzijn van mens en dier centraal staan. Sinds de opening staat Kipster, die zich de meest dier-, mens- en milieuvriendelijkste boerderij ter wereld mag noemen, veel in de belangstelling. Zo heeft het recentelijk drie belangrijke internationale prijzen gewonnen.
»

Restaurant voor tuincentrum Hansaplant in Estland

Eind van dit jaar beginnen we met de bouw van een breedkap kasconstructie voor het tuincentrum Hansaplant in Talinn, de hoofdstad van Estland. Hierin komt onder andere een restaurant. »

Pagina nummers