Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwe projecten, ontwikkelingen en innovaties... Hier blijft u op de hoogte!

Smiemans bouwt nieuw tuincentrum voor Hobbyland (DK)

In de stad Roskilde, 35 km ten westen van Kopenhagen, gaat Smiemans Projecten een tuincentrum voor Hobbyland bouwen. De opdrachtgever heeft de bouw in twee fases verdeeld, in september start Smiemans met de eerste fase. Het jaar erop met de tweede fase. »

Ivy House van Groves Nurseries geopend

Op 14 mei werd het nieuwe restaurant Ivy House geopend door de trotse eigenaar Charlie Groves. Deze foto geeft een indruk van het prachtige restaurant voor Groves Nurseries. De combinatie van staal en hout geeft een mooie uitstraling aan het glazen paviljoen. »

Drie feestelijke openingen

In een korte periode zijn maar liefst drie van onze projecten opgeleverd. Één nieuw tuincentrum in Denemarken en twee projecten voor tuincentra in Engeland. Voor Squire's Garden Centre in Woking (GB) is de uitbreiding van bijna 1,700 m² en de nieuwe ruime entree af. Op de foto hiernaast ziet u de overkapping naast de HighLight boogkassen. »

World Horti Center officieel geopend door Koningin Máxima

Op woensdag 7 maart 2018 is het belangrijkste innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector geopend door niemand minder dan onze koningin Máxima. »

Laatste werkzaamheden bij nieuw tuincentrum in Denemarken

Voor de Deense keten Billig Blomst is een nieuw tuincentrum met een oppervlakte van 4.800 m2 gebouwd in de stad Aalborg. De oplevering is in zicht. »

Nominatie voor Dak van het jaar voor EdenParks project Jardin d’Hiverre

Een onafhankelijke jury heeft ons EdenParks project bij Bomencentrum Nederland genomineerd voor het dak van het jaar. Het Victoriaans vormgegeven dak viel op door de technisch hoogstaande dakconstructie. »

Oplevering Restaurant voor Groves in zicht

Gisteren hebben we de luchtdruk test uitgevoerd bij het nieuwe restaurant van Groves Nurseries. Hierbij wordt een grote hoeveelheid lucht onder druk het project binnen gebracht, waarmee de luchtdichtheid van het pand wordt gemeten. Alles verliep perfect en we zijn met vlag en wimpel geslaagd! Laatste werkzaamheden worden uitgevoerd, dus de oplevering is in zicht! »

Update over ons project bij Squire's Garden Centre in Woking

Het eerste gedeelte van ons project zit erop, de gevels en het dak zitten erin. Nu kunnen we met de overdekte ruimte en het binnenwerk verder. »

Christmas Glow bij 'The Glasshouse' van RHS Wisley

Mis het magische Christmas Glow in 'The Glasshouse' bij RHS Garden Wisley niet. Van 1 december 2017 tot 3 januari 2018 brengt het licht in de donkere dagen. Dit is al het derde jaar en het is erg bijzonder zoals in deze video is te zien. »

Smiemans Projecten wint de prijs in de categorie ‘Meest onderscheidend in de branche’

Smiemans Projecten won 23 november tijdens de 11e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs de prijs in de categorie ‘Meest onderscheidend in de branche’. De jury was zeer onder de indruk van de bijzondere projecten van het familiebedrijf. Het mooie vindt de jury dat zij juist de toonaangevende, prestigieuze projecten realiseren. Tendenz Kappers uit Honselersdijk is de winnaar geworden van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. »

Pagina nummers