Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwe projecten, ontwikkelingen en innovaties... Hier blijft u op de hoogte!

Transformatie Squire's Garden Centre krijgt vorm

Het frame van de nieuwe Venlo-constructie in Squire's Garden Centre in Woking staat. »

De stalen constructie van het nieuwe restaurant van Groves Nurseries

Bij Groves Nurseries kun je al de vorm van het nieuwe restaurant zien. »

Smiemans Projecten bouwt nieuw tuincentrum in Denemarken

Dit keer bouwt Smiemans Projecten voor de keten Billig Blomst in Denemarken een nieuw tuincentrum ter grootte van 4.800 vierkante meter. Komende week start de bouw. »

Smiemans genomineerd voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017

We zijn enorm vereerd om te vermelden dat Smiemans Projecten dit jaar genomineerd is voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017! »

Metamorfose Squire's Garden Centre in Woking begonnen

Dit tuincentrum krijgt een nieuwe ruime ingang, een uitbreiding van ± 1.700m², een grote lichtkoepel in het bestaande gebouw en alle deuren worden vervangen. »

Oplevering World Horti Center in zicht

Het internationale kennis en -innovatiecentrum voor de glastuinbouw is bijna klaar. Wij zijn bezig met onze laatste werkzaamheden. In maart 2018 wordt het World Horti Center officieel geopend.
»

Kipster, de revolutionaire boerderij, opgeleverd

Wij zijn klaar, nu beginnen ze aan de inrichting van de meest dier-, mens- en milieuvriendelijkste boerderij voor leghennen ter wereld. De opening staat op 15 september gepland. »

Smiemans Projecten start bouw restaurant voor tuincentrum Groves (GB)

Na lang wachten heeft tuincentrum Groves in het zuiden van Engeland de benodigde vergunningen voor de bouw van het restaurant. Nu kunnen we starten met de werkvoorbereiding. »

Botanische tuin van Smiemans in ontwikkelingsproject Fleetwood, Engeland

Smiemans Projecten is betrokken bij een groot herontwikkelingsproject voor een oude haven in Fleetwood, het westen van Engeland. Wyre dock development LTD is de ontwikkelingsmaatschappij die een plan voor de herontwikkeling van het havengebied opstelt. Het doel is om deze historische waterkantplaats te transformeren tot een bruisend gebied waar men straks kan wonen, werken, winkelen en recreëren. »

Jardin d’Hiverre maakt kans op Benelux Trofee Thermisch Verzinken 2017

Een door ons gebouwd paviljoen bij Bomencentrum Nederland, met de naam Jardin d’Hiverre, is in de running voor de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2017.
Deze trofee is speciaal voor unieke bouwprojecten die (gedeeltelijk) uitgevoerd zijn in thermisch verzinkt staal. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Nationale Staalbouwdag 2017 op 10 oktober in de Kromhouthal in Amsterdam. »

Pagina nummers