Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwe projecten, ontwikkelingen en innovaties... Hier blijft u op de hoogte!

Smiemans Projecten start bouw restaurant voor tuincentrum Groves (GB)

Na lang wachten heeft tuincentrum Groves in het zuiden van Engeland de benodigde vergunningen voor de bouw van het restaurant. Nu kunnen we starten met de werkvoorbereiding. »

Botanische tuin van Smiemans in ontwikkelingsproject Fleetwood, Engeland

Smiemans Projecten is betrokken bij een groot herontwikkelingsproject voor een oude haven in Fleetwood, het westen van Engeland. Wyre dock development LTD is de ontwikkelingsmaatschappij die een plan voor de herontwikkeling van het havengebied opstelt. Het doel is om deze historische waterkantplaats te transformeren tot een bruisend gebied waar men straks kan wonen, werken, winkelen en recreëren. »

Jardin d’Hiverre maakt kans op Benelux Trofee Thermisch Verzinken 2017

Een door ons gebouwd paviljoen bij Bomencentrum Nederland, met de naam Jardin d’Hiverre, is in de running voor de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2017.
Deze trofee is speciaal voor unieke bouwprojecten die (gedeeltelijk) uitgevoerd zijn in thermisch verzinkt staal. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Nationale Staalbouwdag 2017 op 10 oktober in de Kromhouthal in Amsterdam. »

Totale verandering van tuincentrum Squire’s

De in Londen bekende keten ‘Squire’s Garden Centre’ laat de vestiging in Woking binnenkort compleet verbouwen. Er wordt door ons meer dan 1.700 m² aan verkoopgebied bijgebouwd. Naast een venlo overkapping en onze bekende HighLight boogkas komt er een nieuwe ruime entree, worden de meeste deuren door ons vervangen en krijgt het bestaande gebouw een groot daklicht. Hierdoor krijgt het tuincentrum een totale metamorfose.
»

Bouw World Horti Center loopt volgens planning

De contouren van hét kennis- en innovatiecentrum voor de glastuinbouw zijn inmiddels al goed zichtbaar. Door het stalen frame kan men goed zien hoe groot én hoog het World Horti Center gaat worden. De verdiepingsvloer gaat er nu in. Alles verloopt volgens planning. »

Smiemans bij start bouw modernste boerderij ter wereld

Smiemans Projecten gaat samen met o.a. aannemersbedrijf Teunissen Kipster bouwen. Dit is de naam van de meest dier-, mens- en milieuvriendelijkste boerderij voor leghennen ter wereld. 19 april was het officiële startsein. Op 15 september staat de opening gepland. »

Bomencentrum feestelijk geopend

In de maand april werden vier van onze projecten feestelijk geopend. Ons project bij Bomencentrum was de hekkensluiter. Eind april opende de tevreden eigenaar Henk Blokzijl officieël hun deuren. Maar liefst 3 dagen lang konden genodigden het nieuwe ontmoetingscentrum in Victoriaanse stijl bewonderen. »

Opening getransformeerd tuincentrum van Mackenzie & Cruickshank (GB)

In het plaatsje Forres in Schotland was op 1 en 2 april de feestelijke opening van tuincentrum Mackenzie & Cruickshank. Dankzij de uitbreiding hebben ze nu ruim 1000m² extra verkoopgebied én de boogkas is een echte eyecatcher vanaf de aanrijroute. »

Transformatie van traditioneel tuincentrum in shopping center

Smiemans regelt de transformatie van een traditioneel tuincentrum in een inspirerende winkel omgeving van de bekende winkelketen Avoca in Ierland, Dublin. »

Smiemans bouwt World Horti Center

Vlak voor de Kerst hebben we mooi nieuws ontvangen: we gaan de glazen constructie voor het World Horti Center bouwen! Dit is een hele eer aangezien dit HET internationale innovatie- en kenniscentrum voor de glastuinbouw wordt. »

Pagina nummers