Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwe projecten, ontwikkelingen en innovaties... Hier blijft u op de hoogte!

Smiemans bij start bouw modernste boerderij ter wereld

Smiemans Projecten gaat samen met o.a. aannemersbedrijf Teunissen Kipster bouwen. Dit is de naam van de meest dier-, mens- en milieuvriendelijkste boerderij voor leghennen ter wereld. 19 april was het officiële startsein. Op 15 september staat de opening gepland. »

Bomencentrum feestelijk geopend

In de maand april werden vier van onze projecten feestelijk geopend. Ons project bij Bomencentrum was de hekkensluiter. Eind april opende de tevreden eigenaar Henk Blokzijl officieël hun deuren. Maar liefst 3 dagen lang konden genodigden het nieuwe ontmoetingscentrum in Victoriaanse stijl bewonderen. »

Opening getransformeerd tuincentrum van Mackenzie & Cruickshank (GB)

In het plaatsje Forres in Schotland was op 1 en 2 april de feestelijke opening van tuincentrum Mackenzie & Cruickshank. Dankzij de uitbreiding hebben ze nu ruim 1000m² extra verkoopgebied én de boogkas is een echte eyecatcher vanaf de aanrijroute. »

Transformatie van traditioneel tuincentrum in shopping center

Smiemans regelt de transformatie van een traditioneel tuincentrum in een inspirerende winkel omgeving van de bekende winkelketen Avoca in Ierland, Dublin. »

Smiemans bouwt World Horti Center

Vlak voor de Kerst hebben we mooi nieuws ontvangen: we gaan de glazen constructie voor het World Horti Center bouwen! Dit is een hele eer aangezien dit HET internationale innovatie- en kenniscentrum voor de glastuinbouw wordt. »

Smiemans Projecten naar USA

Binnenkort gaat Smiemans in samenwerking met AP Holland een project in Boston, USA bouwen. In het glazen paviljoen zal een grote verscheidenheid aan bijzondere planten worden gehuisvest die daar gaan overwinteren. »

Smiemans bouwt project voor bekende botanische tuin Inverewe

Dit keer heeft de “National Trust for Scotland” ons gevraagd om voor Inverewe een propagatie faciliteit te bouwen. Inverewe is één van de bekendste tuinen in Europa en één van meest bezochte in Schotland. »

Smiemans met Van Bergen Kolpa Architecten wint dakkas België

Team Van Bergen Kolpa Architecten met Meta, Wageningen UR glastuinbouw, Smiemans en Tractabel Engineers heeft de ontwerpwedstijd, onder leiding van de Vlaams Bouwmeester, gewonnen voor het grootste voedselonderzoek- en demonstratie centrum van Europa op een dak. »

Koning opent Wildlands, de dierentuin waar Smiemans twee projecten mocht bouwen!

Wildlands wordt 18 maart door koning Willem Alexander officieel geopend. Een week later gaan de deuren van de nieuwe dierentuin van Emmen voor iedereen open. Smiemans Projecten was bij twee bijzondere projecten betrokken. »

Bill Gates kreeg rondleiding in de door EdenParks gebouwde Botanische Tuin in Bayan Paleis, Koeweit.

Bill Gates bezocht de Botanische Tuin die EdenParks heeft gebouwd voor Zijne Hoogheid de Emir in Bayan Paleis, Koeweit. »

Pagina nummers