Prijs in de categorie ‘Meest onderscheidend in de branche’

Smiemans

De jury was zeer onder de indruk van de bijzondere projecten van het familiebedrijf Smiemans Projecten. Het mooie vindt de jury dat zij juist de toonaangevende, prestigieuze projecten realiseren. Denk hierbij aan het World Horti Center, maar ook aan grote projecten in het buitenland. Het zijn juist de markante bouwwerken die opvallen. Jeroen Smiemans is een directeur die weet wat er in alle facetten van het bedrijf gebeurt.

Volgens de jury heeft Smiemans Projecten zeer vernieuwende concepten ontwikkelt en is daarmee inspirerend. Met het hele team zorgen zij ervoor dat de projecten zo goed en mooi mogelijk gerealiseerd worden. Ze spelen in op de wensen van de klant en hebben duidelijk gekozen om te opereren in de nichemarkt. Ze innoveren in specifieke projecten, met name in techniek en materialen. Dit doen ze heel sterk vindt de jury.

Smiemans Projecten werkt met medewerkers die al jaren werkzaam zijn bij het bedrijf, maar ook nieuwe mensen weet het bedrijf aan zich te binden. De jury complimenteert Jeroen met hoe hij zijn medewerkers, in een markt die niet altijd even makkelijk is, weet te boeien. Ook op het gebied van duurzaamheid vallen zij op. In de kasprojecten proberen zij continu nieuwe technieken te verwerken, zoals bijvoorbeeld het gebruik van ledverlichting en andere soorten scherming. Met het project ‘Kipster’ hebben zij de meest natuurlijke, milieuvriendelijkste kippenschuur van de wereld gerealiseerd. Smiemans Projecten is binnen haar branche met dit alles een opvallend en meer dan onderscheidend bedrijf!