Ga direct naar de inhoud.

Het projectteam van Smiemans proost op een succesvol nieuw jaar!

foto Het projectteam van Smiemans proost op een succesvol nieuw jaar!

Smiemans Projecten sluit 2018 goed af en proost met het nieuwe versterkte team op 2019!

Het huidige gespecialiseerde en ervaren team van Smiemans Projecten is versterkt met 5 nieuwe mensen, waaronder Ferry Breugem en Dries Jansen. Met Dries en Ferry in het project management team en de versterkte back office is Smiemans Projecten graag uw sparring partner op het gebied van tuincentra, bijzondere glasconstructies en botanische tuinen.

Ferry heeft al meer dan 30 jaar werkervaring in de tuincentra branche en heeft onder zijn supervisie vele grote tuincentra gebouwd in binnen- en buitenland. Naast Ferry zijn er ook drie werkvoorbereiders/ uitvoerders toegetreden die allemaal gespecialiseerd zijn in het opzetten, uitwerken en realiseren van tuincentra. Hiermee is de capaciteit en kwaliteit enorm toegenomen.

Daarnaast heeft Dries Jansen ons verkoopteam versterkt als strategisch adviseur. Hij is een goede bedrijfsanalist en consultant, met grote klanten zoals de Intratuin. Daarnaast is hij ook een groenspecialist die met zijn omvangrijke werkervaring en kennis op alle facetten advies kan uitbrengen.

Smiemans Projecten kan door deze versterking de steeds complexere projecten in de markten waarin zij opereren nóg beter bedienen.

« terug