Ga direct naar de inhoud.

Atrium VB (NL)

Bouw glazen overkapping voor nieuw duurzaam kantoor VB

PlaatsNaaldwijk, NL
Bouwjaar2019/2020
Oppervlakte 970 m2
VormgevingVenlo
Toepassingontspannings-, presentatie- en vergaderruimte

Glazen constructie voor nieuw kantoor VB

Smiemans Projecten bouwt een 11 meter hoge kasconstructie om het nieuwe kantoorpand van VB in Naaldwijk. Deze overkapping verbindt het kantoor met de bedrijfshal en biedt ruimte voor ontspanning en bijeenkomsten. Tevens geeft de glazen constructie de passende uitstraling aan het nieuwe kantoorpand die bij het Westland hoort en bij de kassenbouwprojecten die de VB-group wereldwijd realiseren.

Optimaal klimaat 

Door gebruik te maken van hoogwaardig geïsoleerde profielen in het dak van de glasconstructie en hoogstaand isolatieglas is het klimaat binnen optimaal te regelen. Daarnaast controleert de beweegbare zonwering de instraling van de zon en wordt de natuurlijke ventilatie perfect daarop afgestemd.

Duurzaamheid en innovatie

Het nieuwe pand komt zichtbaar aan het verlengde van de A20 richting Rotterdam en Naaldwijk te liggen. VB blijft dus opereren vanuit het hart van de mondiale tuinbouw: Westland. Op 20 maart 2019 werd niet de eerste paal geslagen, maar symbolisch acht mooie bomen geplant die staan voor duurzaamheid en innovatie, twee pijlers van internationaal opererend kassenbouwbedrijf.

Foto’s van Atrium VB (NL)

Wat is jouw speciale project?

Uw wensen staan bij ons centraal

Schakel onze specialisten in voor slim advies en innovatieve oplossingen.

Uiteraard volledig vrijblijvend!