Ga direct naar de inhoud.

Hansaplant (EE)

Bouw restaurant voor tuincentrum

PlaatsTallinn, Estland
Bouwjaar2019
VormgevingBreedkap
OntwerpEdenParks
ToepassingRestaurant

In de hoofdstad van Estland starten we in het voorjaar van 2019 met de bouw van een breedkap kasconstructie voor het bekende tuincentrum Hansaplant in Estland.

Hiervoor wordt op de plek van de huidige koffiecorner een uitbreiding gerealiseerd. In de breedkap kasconstructie komt een groot restaurant, die ook als ruimte voor festiviteiten en andere bijeenkomsten gebruikt kan worden.

De gevels van een breedkap kasconstructie, grotendeels van geïsoleerd glas, worden tegen het huidige tuincentrum aangebouwd. Het sterk geïsoleerde dak en wanden bestaan uit zowel glas als stalen geïsoleerde panelen.

Hansaplant in 1997 opgericht en uitgegroeid tot een bekend tuincentrum met een tuin van 15.000 m2 en een eigen kwekerij met een productiegebied van 2,5 ha. Het restaurant is een heel goede aanvulling aan het huidige tuincentrum.

De laatste HTA-cijfers laten zien dat meer dan de helft van de gespecialiseerde tuinretailers catering beschikbaar heeft, tegen 40 procent in 2008. Volgens de cijfers van de Garden Center Association is catering bijna 20 procent van de omzet van de leden.

Foto’s van Hansaplant (EE)

Wilt u ook een uitbreiding van uw huidige tuincentrum?

Wij bieden u de oplossing, ook met beperkte tijd en budget!

Uiteraard volledig vrijblijvend!