Ga direct naar de inhoud.

“Ons tuincentrum heeft een metamorfose ondergaan zonder de deuren te sluiten. Smiemans heeft het goed gedaan!”

Edwin 't Hart - directeur Tuincentrum

Groenrijk ’t Haantje (NL)

In een relatief korte tijd en met een scherp budget is het getransformeerd in een 'state of the art' tuincentrum

PlaatsRijswijk, Nederland
Bouwjaar2016
Oppervlakte5.730 m² met maximale hoogte van 9 meter
Vormgevingbreedkapkas
Toepassingtuincentrum

Medio 2015 is de eerste paal geslagen voor de verbouwing van het tuincentrum ’t Haantje in Rijswijk. Het was het begin van een grote verbouwing, aangezien de achterkant van het tuincentrum nu de nieuwe voorkant is. De nieuwe aanrijroute is de verbindingsweg die vanaf de Prinses Beatrixlaan is aangelegd. Voor de nieuwe entree met een prachtige drie-armige tourniquet deur ligt de ruime parkeerplaats.

Smiemans Projecten heeft als hoofdaannemer voor de bouw van de kasconstructie gezorgd, van de fundatie, techniek, vloeren tot aan alle overige bouwkundige elementen die er nodig zijn. Met behulp van hoogwaardige materialen en state of the art technieken wordt niet alleen een aangename ruimte gecreëerd, maar ook veel energie bespaard.

Aan het bestaande tuincentrum is een nieuwe kas gebouwd met hierin een horecagedeelte. In totaal heeft het volwaardig moderne tuincentrum nu een oppervlakte van 5.730 m². Op de eerste verdieping komen kantoren en een kantine voor de medewerkers. Het tuincentrum heeft nu veel meer ruimte en daglicht zodat de klanten van alle gemakken worden voorzien. Tijdens de verbouwing is het tuincentrum gewoon open gebleven.

Foto’s van de Groenrijk ’t Haantje (NL)

Wilt u meer weten over het verbouwen en bouwen van tuincentra?

Uiteraard volledig vrijblijvend!