Ga direct naar de inhoud.

“De combinatie van hout en glas werkt als een goede eyecatcher!”

Van Hage (GB)

Een kroon op ons werk

PlaatsPeterborough, Engeland
Opening2010
Oppervlakte3.525 m², met een nokhoogte van 11 meter
OntwerpSmiemans
Toepassingtuincentrum
VormgevingHighlight boogkas in combinatie met een venlo kas

De foto's die u van dit project ziet, spreken voor zich; voor Van Hage hebben we een prachtig tuincentrum gerealiseerd met mooie aanzichten van hout. Hierbij is voor voldoende hoogte gekozen om in de toekomst een extra verdieping in het tuincentrum te kunnen bouwen.

Smiemans verzorgde ook het besturingssysteem waardoor het klimaat automatisch goed gecontroleerd kan worden.

Foto’s van de Van Hage (GB)

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op over onze mogelijkheden:

Uiteraard volledig vrijblijvend!