Ga direct naar de inhoud.

“Meer gemak en ruimte voor de bezoeker, voor u extra verkoopgebied. Uw wensen staan centraal in onze vakkundige aanpak.”

Jeroen Smiemans

Renovatie of uitbreiding van tuincentra

Upgrade uw tuincentrum met ons naar een hoger niveau!

Regelmatig verbouwen wij een bestaand tuincentrum die extra verkoopruimte nodig heeft. De uitbreiding creëert voor uw klant meer winkelgemak en er is ruimte voor een groter winkelassortiment! Daarnaast is de extra ruimte ook als horecagelegenheid in te delen; een groot pluspunt voor uw tuincentrum. In ons ontwerp houden we rekening met de vormgeving. Een eyecatcher op uw aanrijroute zorgt voor dat de potentiële klant nieuwsgierig is naar wat er te koop is.

Verbouwing mogelijk in een korte tijd en met een scherp budget

Beleving en inspiratie worden steeds belangrijker bij tuincentra. Brede paden, uitnodigende lage tafels met een uitgebreid assortiment en veel licht. In veel gevallen ontbreken de vierkante meters om dergelijke zaken op te pakken. Toch kun je met relatief eenvoudige ingrepen dit al realiseren, zoals u kunt zien bij het Bloemenhuis en M&C.

Tijdens de verbouwing kijken wij samen naar de planning, herindeling van het assortiment, en een verkoopbevorderende winkelrouting. Een verbouwing kan plaatsvinden zonder dat uw deuren gesloten zijn voor uw klanten.

Wilt u samen met ons kijken naar de mogelijkheden?

Uiteraard volledig vrijblijvend!