Ga direct naar de inhoud.

“Het is wetenschappelijk bewezen dat glasconstructies een prettige en gezonde omgeving creëren: licht, lucht en bezig zijn met groen dragen positief bij aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid ”

Jeroen Smiemans, directeur Smiemans

Glasconstructies in de zorgsector

Verhoog de kwaliteit van zorg; daglicht geeft plezier en energie!

De lichte omgeving en het uitgekiende klimaat van een glazen gebouw bieden de ideale atmosfeer voor activiteiten van uiteenlopende aard: tuinieren, training, sociale interactie, revalidatie, hobby/handwerkactiviteiten. Gebouwen waar veel natuurlijk licht binnen komt, zijn goed voor mensen die daar lang verblijven, denk aan ziekenhuizen, bejaardentehuizen en scholen. Van kinderen tot senioren, iedereen ervaart de prettige binnen-buitensensatie van een glazen omgeving.

Maatwerk

Bij Smiemans Projecten ontwerpen en bouwen we hoogwaardige glas-aluminium constructies voor (dagbesteding in) de zorgsector. We zijn thuis in toegankelijkheid, klimaat en leveren maatwerk kassen die functioneel en esthetisch onderscheidend zijn.

Glazen gebouwen bieden vele voordelen, ze zijn functioneel, betaalbaar, technisch hoogstaand, betaalbaar en prachtig om te zien!


Wilt u meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over de besparingen, mogelijkheden en innovaties voor uw project?

Uiteraard volledig vrijblijvend!