Ga direct naar de inhoud.

“Bij ouderen met dementie die in een verzorgingshuis aan helder licht werden blootgesteld, verminderden de achteruitgang van het oriëntatievermogen en het geheugen met zo’n 5 procent. De verschijnselen van depressie namen met 19 procent af. De snelheid waarmee je functionele beperkingen krijgt, nam met 53 procent af.”

www.lichtvoorlater.nl

De positieve invloed van een lichte en groene omgeving

Het gevoel van buiten naar binnen halen...

Binnen in uw kas is alles gericht op efficient ruimtegebruik en een behaaglijk klimaat. Uiteraard zijn efficiënte (rolstoelvriendelijke) toegankelijkheid, veiligheid en budgetvriendelijke oplossingen zeer van toepassing!

Voor elke toepassing een oplossing

Bij de nieuwbouw of uitbreiding van uw zorgcentrum heeft u natuurlijk bepaalde technische, functionele en esthetische wensen. Voor meerdere opdrachtgevers leverden we maatwerk gebouwen met specifieke faciliteiten, materialisering en inrichting. Zo was voor het ene centrum een proefkas met winkel de kern van de zaak, bij een ander draaide het om de 'snoezelruimte'.

Onze deskundige medewerkers en partners combineren hun kennis met meer dan 40 jaar bouwervaring. Altijd verfijnd, altijd met begrip voor waar het voor u om draait. Zo ontstaan gezonde daglicht-gebouwen voor uw bezoekers en personeel!  


Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw project zijn?

Uiteraard volledig vrijblijvend!