Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwe projecten, ontwikkelingen en innovaties... Hier blijft u op de hoogte!

Smiemans zorgt voor biophilic connectie tussen kantoren Planon Nederland

Voor het hoofdkantoor van Planon in Nijmegen realiseert EdenParks, onderdeel van Smiemans, een Venlo kasconstructie die beide kantoorgebouwen met elkaar verbindt. »

Start bouw tweede fase tuincentrum Hobbyland

De bouw van nog eens 1.400 m² extra breedkapconstructie voor het nieuwe tuincentrum van Hobbyland in Denemarken verloopt voorspoedig. Na voltooiing heeft het tuincentrum in totaal een overdekt verkoopgebied van ± 3.000 m². »

Atrium voor nieuw duurzaam kantoor VB

Voor internationaal opererend bedrijf VB bouwt Smiemans een 11 meter hoge glazen kasconstructie die het nieuwe kantoor met de bedrijfshal verbindt. Met dit atrium krijgt het pand ook de uitstraling die bij het Westland hoort en bij de kassenbouwprojecten die VB wereldwijd realiseert. »

Start bouw tweede vestiging Kipster in Beuningen

Eind 2017 werd de meest dier-, mens- en milieuvriendelijkste boerderij voor leghennen ter wereld feestelijk geopend. Sindsdien heeft Kipster vele nationale en internationale prijzen gewonnen. Door het succes komt er een nieuwe vestiging bij, dit keer in Beuningen. In september start Smiemans Projecten als partner in de bouw met de constructie. »

Nieuwe film Groenrijk 't Haantje

Onlangs hebben we een film toegevoegd op ons You Tube kanaal. Bekijk hier de korte video van tuincentrum Groenrijk in Nederland dat in 2016 door Smiemans Projecten is gebouwd. »

Grote renovatie voor tuincentrum Great Amwell van keten Van Hage (GB)

De renovatie van Smiemans Projecten omvat onder meer het vervangen van het 3.000m2 oude dak, samen met de installatie van een nieuw ventilatiesysteem en schermen. Tevens zal een computersysteem worden geïnstalleerd om de besturing van het interne klimaat optimaal te kunnen regelen. »

Smiemans lid van EFSA

Smiemans Projecten is toegetreden als lid van de EFSA, de Europese vereniging van vooruitstrevende leveranciers in de tuinbranche. EFSA is onder andere bekend van hun magazine en de concept store zoals in september te zien is op de Spoga+Gafa.
Met onze brede en internationale ervaring van gerealiseerde projecten kunnen wij de toegevoegde waarde leveren op het gebied van innovatief en duurzaam bouwen. »

Opnieuw versterking van ons project management team

Aangezien we de technische opvolging van de projecten nog beter willen regelen, hebben we ons project management team onlangs versterkt met Sven Verbeek. »

Contract getekend voor tuincentrum Hortes

Tuincentrum Hortes heeft Smiemans Projecten onlangs de opdracht gegeven om hun tweede tuincentrum in Tallinn te bouwen. »

Eerste bouwfase van het nieuwe tuincentrum Hobbyland voltooid

Onlangs werden de deuren van de nieuwe ruime entree voor de klanten van Hobbyland in Denemarken geopend. De recentelijk gerealiseerde breedkap constructie hoort bij de eerste fase van de totale verbouwing van dit bekende tuincentrum in Roskilde, 35 kilometer van Kopenhagen vandaan. Op 9 maart aanstaande is de officiële feestelijke opening. »

Pagina nummers