Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwe projecten, beurzen en innovaties... Hier blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Christmas Glow bij 'The Glasshouse' van RHS Wisley

Mis het magische Christmas Glow in 'The Glasshouse' bij RHS Garden Wisley niet. Van 1 december 2017 tot 3 januari 2018 brengt het licht in de donkere dagen. Dit is al het derde jaar en het is erg bijzonder zoals in deze video is te zien. »

Smiemans Projecten wint de prijs in de categorie ‘Meest onderscheidend in de branche’

Smiemans Projecten won 23 november tijdens de 11e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs de prijs in de categorie ‘Meest onderscheidend in de branche’. De jury was zeer onder de indruk van de bijzondere projecten van het familiebedrijf. Het mooie vindt de jury dat zij juist de toonaangevende, prestigieuze projecten realiseren. Tendenz Kappers uit Honselersdijk is de winnaar geworden van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. »

Transformatie Squire's Garden Centre krijgt vorm

Het frame van de nieuwe Venlo-constructie in Squire's Garden Centre in Woking staat. »

De stalen constructie van het nieuwe restaurant van Groves Nurseries

Bij Groves Nurseries kun je al de vorm van het nieuwe restaurant zien. »

Smiemans Projecten bouwt nieuw tuincentrum in Denemarken

Dit keer bouwt Smiemans Projecten voor de keten Billig Blomst in Denemarken een nieuw tuincentrum ter grootte van 4.800 vierkante meter. Komende week start de bouw. »

Smiemans genomineerd voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017

We zijn enorm vereerd om te vermelden dat Smiemans Projecten dit jaar genomineerd is voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017! »

Metamorfose Squire's Garden Centre in Woking begonnen

Dit tuincentrum krijgt een nieuwe ruime ingang, een uitbreiding van ± 1.700m², een grote lichtkoepel in het bestaande gebouw en alle deuren worden vervangen. »

Wij zorgen ervoor dat uw deuren geopend blijven voor publiek

Elk jaar zijn we bij onze projecten, zoals nu bij Wisley en Riedberg, voor onderhoud. Preventief en goed onderhoud, vooral van bewegende delen, continueert de gebruiksduur en houdt installaties langer intact. »

Oplevering World Horti Center in zicht

Het internationale kennis en -innovatiecentrum voor de glastuinbouw is bijna klaar. Wij zijn bezig met onze laatste werkzaamheden. In maart 2018 wordt het World Horti Center officieel geopend.
»

Kipster, de revolutionaire boerderij, opgeleverd

Wij zijn klaar, nu beginnen ze aan de inrichting van de meest dier-, mens- en milieuvriendelijkste boerderij voor leghennen ter wereld. De opening staat op 15 september gepland. »

Pagina nummers