Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwe projecten, ontwikkelingen en innovaties... Hier blijft u op de hoogte!

Nieuwe film Groenrijk 't Haantje

Onlangs hebben we een film toegevoegd op ons You Tube kanaal. Bekijk hier de korte video van tuincentrum Groenrijk in Nederland dat in 2016 door Smiemans Projecten is gebouwd. »

Bouw tweede vestiging Kipster

De revolutionaire boerderij Kipster is zo succesvol dat Smiemans Projecten binnenkort start met de bouw van de tweede vestiging. Dit keer in Beuningen. »

Grote renovatie voor tuincentrum Great Amwell van keten Van Hage (GB)

De renovatie van Smiemans Projecten omvat onder meer het vervangen van het 3.000m2 oude dak, samen met de installatie van een nieuw ventilatiesysteem en schermen. Tevens zal een computersysteem worden geïnstalleerd om de besturing van het interne klimaat optimaal te kunnen regelen. »

Smiemans lid van EFSA

Smiemans Projecten is toegetreden als lid van de EFSA, de Europese vereniging van vooruitstrevende leveranciers in de tuinbranche. EFSA is onder andere bekend van hun magazine en de concept store zoals in september te zien is op de Spoga+Gafa.
Met onze brede en internationale ervaring van gerealiseerde projecten kunnen wij de toegevoegde waarde leveren op het gebied van innovatief en duurzaam bouwen. »

Opnieuw versterking van ons project management team

Aangezien we de technische opvolging van de projecten nog beter willen regelen, hebben we ons project management team onlangs versterkt met Sven Verbeek. »

Contract getekend voor tuincentrum Hortes

Tuincentrum Hortes heeft Smiemans Projecten onlangs de opdracht gegeven om hun tweede tuincentrum in Tallinn te bouwen. »

Eerste bouwfase van het nieuwe tuincentrum Hobbyland voltooid

Onlangs werden de deuren van de nieuwe ruime entree voor de klanten van Hobbyland in Denemarken geopend. De recentelijk gerealiseerde breedkap constructie hoort bij de eerste fase van de totale verbouwing van dit bekende tuincentrum in Roskilde, 35 kilometer van Kopenhagen vandaan. Op 9 maart aanstaande is de officiële feestelijke opening. »

7 maart feestelijke start project Überlingen

De officiële start van de bouw van de botanische kas in Überlingen wordt 7 maart georganiseerd. Na een intensieve planningsfase kunnen we beginnen met de bouw van dit project. »

Het projectteam van Smiemans proost op een succesvol nieuw jaar!

We hebben het afgelopen jaar mooie projecten mogen bouwen, waaronder het World Horti Center en meerdere tuincentra in zowel binnen- als buitenland. Maar buiten deze projecten hebben wij ook niet stil gezeten. Wij hebben veel energie gestopt in het versterken van het kennisniveau en capaciteit binnen onze organisatie. We zijn dan ook enorm trots en kijken uit naar komende jaren waarin een groot palet van dienstverlening aangeboden kan worden. »

Inspiratietour en film World Horti Center

Het nieuwe project management team heeft tijdens een inspiratietour Fachjan, Koppert Cress en Greenvillage op TU Delft bezocht. Daarna vond een brainstormsessie plaats in het World Horti Center. »

Pagina nummers