Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwe projecten, ontwikkelingen en innovaties... Hier blijft u op de hoogte!

Ferry Breugem versterkt ons team

Onlangs is ons team versterkt met vier extra teamleden waaronder Ferry Breugem. Ferry heeft al meer dan 30 jaar werkervaring in dezelfde branche en heeft onder zijn supervisie vele grote tuincentra gebouwd in binnen- en buitenland. »

Nieuwe plantenhuis voor Landesgartenschau 2020

EdenParks, onderdeel van Smiemans Projecten, bouwt een tentoonstellingsruimte voor de Landesgartenschau 2020 in Uberlingen (DE). De HighLight boogkas wordt turn key opgeleverd. »

Wij zorgen ervoor dat uw deuren geopend blijven voor publiek

Elk jaar zijn we bij onze projecten, zoals nu bij Wisley en Van Hage, voor onderhoud. Goed onderhoud kan de levensduur verlengen en storingen voorkomen. Ook uw glasconstructie ziet er weer als nieuw uit! »

Kipster eervolle vermelding bij Dutch Daylight Award

Kipster heeft de eervolle vermelding ontvangen in de categorie <1000 m2 voor de Dutch Daylight Award. Een project met hoge maatschappelijk impact, waarbij het welzijn van mens en dier centraal staan. Sinds de opening staat Kipster, die zich de meest dier-, mens- en milieuvriendelijkste boerderij ter wereld mag noemen, veel in de belangstelling. Zo heeft het recentelijk drie belangrijke internationale prijzen gewonnen.
»

Restaurant voor tuincentrum Hansaplant in Estland

Eind van dit jaar beginnen we met de bouw van een breedkap kasconstructie voor het tuincentrum Hansaplant in Talinn, de hoofdstad van Estland. Hierin komt onder andere een restaurant. »

Smiemans bouwt nieuw tuincentrum voor Hobbyland (DK)

In de stad Roskilde, 35 km ten westen van Kopenhagen, gaat Smiemans Projecten een tuincentrum voor Hobbyland bouwen. De opdrachtgever heeft de bouw in twee fases verdeeld, in september start Smiemans met de eerste fase. Het jaar erop met de tweede fase. »

Ivy House van Groves Nurseries geopend

Op 14 mei werd het nieuwe restaurant Ivy House geopend door de trotse eigenaar Charlie Groves. Deze foto geeft een indruk van het prachtige restaurant voor Groves Nurseries. De combinatie van staal en hout geeft een mooie uitstraling aan het glazen paviljoen. »

Drie feestelijke openingen

In een korte periode zijn maar liefst drie van onze projecten opgeleverd. Één nieuw tuincentrum in Denemarken en twee projecten voor tuincentra in Engeland. Voor Squire's Garden Centre in Woking (GB) is de uitbreiding van bijna 1,700 m² en de nieuwe ruime entree af. Op de foto hiernaast ziet u de overkapping naast de HighLight boogkassen. »

World Horti Center officieel geopend door Koningin Máxima

Op woensdag 7 maart 2018 is het belangrijkste innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector geopend door niemand minder dan onze koningin Máxima. »

Laatste werkzaamheden bij nieuw tuincentrum in Denemarken

Voor de Deense keten Billig Blomst is een nieuw tuincentrum met een oppervlakte van 4.800 m2 gebouwd in de stad Aalborg. De oplevering is in zicht. »

Pagina nummers