Ga direct naar de inhoud.

“Voor het ontwerpen en bouwen van deze botanische constructie genaamd “Gardens of China” en de geïntegreerde ambachtelijke markthal is EdenParks benaderd. ”

Botanische kas voor Fleetwood Quays (GB)

Groot herontwikkelingsproject voor een oude haven in het westen van Engeland

PlaatsFleetwood, GB
OntwerpEdenParks, ontwerp en advies
ToepassingChinese botanische tuin

Wyre dock development LTD is de ontwikkelingsmaatschappij die een plan voor de herontwikkeling van het havengebied opstelt. Het doel is om deze historische waterkantplaats te transformeren tot een bruisend gebied waar men straks kan wonen, werken, winkelen en recreëren.

“Gardens of China” 

Het plan omvat de realisatie van een hotel, appartementen, parkeergelegenheden, restaurants, musea en een botanische tuin. Voor het ontwerpen en bouwen van deze botanische constructie genaamd “Gardens of China” en de geïntegreerde ambachtelijke markthal is EdenParks, onderdeel van Smiemans Projecten benaderd. 

Het voorstel in het plan is om een grote glazen constructie te bouwen, waarin meerdere botanische tuinen komen. Deze worden door middel van een route in de hoogte met elkaar verbonden. De reden voor een botanische tuin in dit omvangrijke plan is omdat Engelsen bijzonder veel interesse hebben in de natuur en planten. 

http://www.bbc.com/news/uk-england-lancashire-42012259

Foto’s van Botanische kas voor Fleetwood Quays (GB)

Heeft u ook interesse in een glazen constructie?

Wij kunnen u over alle mogelijkheden informeren:

Uiteraard volledig vrijblijvend!