Ga direct naar de inhoud.

“Voor alle bezoekers van het tuincentrum een mooie plek om wat te drinken en eten!”

Groves (GB)

Een prachtig restaurant als publiekstrekker voor het tuincentrum Groves

PlaatsBridport, Engeland
Bouwjaar2017
Oppervlakte410 m²
VormgevingHighlight boogkas
OntwerpMalcolm Scott
ToepassingRestaurant

In het idyllische kustplaatsje Bridport in Engeland wordt naast het bestaande tuincentrum Groves Nurseries een restaurant van 415m² gebouwd.

Het restaurant is van het type Highlight boogkas en heeft een nokhoogte van 8,5 meter. In het restaurant is er plek voor 130 gasten en in de conservatory (serre) 60 gasten. Op het terras buiten is er nog ruimte voor 120 plekken. Het ontwerp is van Architect Malcolm Scott Consultants. De planning is om het restaurant in eind 2017 te openen.

Foto’s van de Groves (GB)

Wilt u ook een publiekstrekker?

Vraag hieronder de mogelijkheden aan:

Uiteraard volledig vrijblijvend!