Ga direct naar de inhoud.

“Squire’s in Woking has been completely transformed yet still remains 100% true to our horticultural heritage. It’s beautifully designed and landscaped to fit within the surrounding area, and truly retains its sense of place.”

Sarah Squire, Deputy Chairman

Squire’s Garden Centre Woking (GB)

Totale verandering van dit tuincentrum door nieuwe entree en extra verkoopgebied

PlaatsLonden, UK
Bouwjaar2017/2018
Oppervlakte672 m² en 960 m²
VormgevingHighLight boogkas en venlo kas
OntwerpMalcolm Scott consultants
Uitvoerend architectPleydell Smithyman
ToepassingVerbouwing en uitbreiding

De in Londen bekende keten ‘Squires Garden Centre’ heeft eind 2017 Smiemans Projecten opdracht gegeven voor de verbouwing van de vestiging in Woking. Het tuincentrum onderging een totale metamorfose en werd eind februari 2018 opgeleverd.

Transformatie

Naast een nieuwe ruime entree kreeg de vestiging in Woking een uitbreiding van bijna 1.700 m2. Onze bekende HighLight boogkas zorgt nu voor extra afzetruimte van diverse productgroepen. De venlo overkapping zorgt ervoor dat de klanten ook bij slecht weer de buitenplanten kunnen kopen. De constructie heeft een warme uitstraling door het gebruik van houten gevels. 17 maart 2018 werd het tuincentrum officieel geopend.

Foto’s van de Squire’s Garden Centre Woking (GB)

Wilt u ook uw tuincentrum verbouwen?

Ontdek wat wij voor u kunnen doen:

Uiteraard volledig vrijblijvend!