Ga direct naar de inhoud.

“We ontwerpen en bouwen hoogwaardig presterende kassen. Uw wensen staan centraal - met een vast team pakken we alle facetten van de bouw op professionele wijze voor u op!”

Jeroen Smiemans, directeur Smiemans Projecten

Speciale Projecten

Kassen die de waarde van uw merk, project of product versterken.

Onderscheidende kassen voor profit- en non-profit doeleinden: van tentoonstellingsruimte, museum tot retail of horeca …waar mensen over praten en graag (terug)komen. Waar uw merk op onderscheidende en duurzame wijze volledig tot zijn recht komt.

Smiemans Projecten ontwerpt en bouwt innovatieve en betaalbare gebouwen waarmee u grote groepen mensen, consumenten of bezoekers aan zich kunt binden. Uiteenlopende opdrachtgevers benaderen ons met bijzondere vragen. Of het nu een bezoekerscentrum is voor op de World Expo of een ontmoetingscentrum in een park van 25.000m²; voor iedere toepassing een onderscheidende kas waar licht, warmte, geluid en inrichting goed te regelen is.

De binnen-buiten-sensatie van kassen in combinatie met de vele ontwerp-mogelijkheden en een perfect geregeld klimaat maakt kassen geschikt voor vele profit en non-profit doeleinden. Zoekt u ook naar een creatieve en betaalbare oplossing voor een ruimte waar veel mensen komen - kies dan voor de snelle bouw, de duurzaamheid en efficiency van een kas.

Kiest u voor Smiemans Projecten, dan kiest u voor kwaliteit en innovatieve (kas-)constructies.

Innovatie is onze kracht; daar zijn we permanent mee bezig.


Wat is uw speciale project?

Uiteraard volledig vrijblijvend!