Ga direct naar de inhoud.

De vele voordelen van glas

Functioneel, betaalbaar, technisch hoogstaand, duurzaam én prachtig om te zien!

Een kasconstructie heeft een ondergewaardeerd imago. Zodra u onze projecten ziet, zult u verbaasd zijn over de uitstraling die het heeft. 

Kwalitatieve en innovatieve (kas-)constructies

Het binnen-buitengevoel van een kas is bij ieder weertype bijzonder. Het licht, geluid en klimaat verrassen en prikkelen de zintuigen. Begrijpelijk dat kassen in populariteit winnen voor uiteenlopende doeleinden. Wilt u uw bezoekers ook een bijzondere omgeving bieden?

Daarnaast bieden kasconstructies vele voordelen:

Een glazen gebouw...

  1. heeft de perfecte prijs-kwaliteitverhouding! De materialen die gebruikt worden zijn sterk en hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Zelfs met een beperkt budget kunnen wij veel voor u betekenen;
  2. heeft een minimale ecologische footprint; heeft vrijwel geen afval tijdens de productie en bouw, zijn ten alle tijden aanpasbaar, verhuisbaar en zelfs recyclebaar;
  3. heeft een represtatieve en stijlvolle vormgeving door onze eigen ontwerp en adviesafdeling voor u op maat gemaakt;
  4. Is voor bezoekers en medewerkers de beste plek om te verblijven; daglicht heeft een positieve invloed op de gezondheid en het welzijn van mensen aan. Daglicht verhoogt de concentratie, vermindert het stressniveau en de kans op ongelukken en zorgt voor een prettige beleving van de ruimte. 

Wilt u ook van deze voordelen profiteren? Neem dan contact met ons op:

Uiteraard volledig vrijblijvend!