Ga direct naar de inhoud.

“Het is wetenschappelijk bewezen dat glasconstructies een prettige en gezonde omgeving creëren: licht, lucht en bezig zijn met groen dragen positief bij aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid ”

Jeroen Smiemans, directeur Smiemans

Vele voordelen voor de zorg

De positieve invloed van een lichte en groene omgeving

De laatste jaren worden we steeds vaker vanuit de zorgsector benaderd (GGZ, care en V&V) en is er toenemende interesse in onze kasconstructies. Dit heeft alles te maken met de positieve eigenschappen van daglicht en ‘groen’. Het is wetenschappelijk bewezen dat glasconstructies een prettige en gezonde omgeving creëren: licht, lucht en bezig zijn met groen dragen positief bij aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van degenen die erin verblijven. Innoverende duurzame ontwikkelingen in de kassenbouw maken dat er steeds meer mogelijk is.

Kennis en ervaring

Inmiddels hebben wij o.a. projecten gedaan voor stichting Middin in Leidschendam, De Bieslandhof (Pieter van Foreest) in Delft, Stichting IPSE in Nootdorp en onlangs voor de Zuidwester in Middelharnis. De functies zijn uiteenlopend: dagbesteding, tuinieren, bijeenkomst, hobby, snoezel, klaslokaal, winkel, horeca etc.

Een kas is zowel uniek, als betaalbaar en snel te realiseren


Wilt u meer weten over de positieve invloed van kassen?

Ontdek de vele voordelen van glazen contructies in de zorg

Uiteraard volledig vrijblijvend!