Ga direct naar de inhoud.

“Smiemans doet méér dan het vormgeven en bouwen van uw tuincentrum, wij nemen al uw zorgen uit handen! ”

Bouw van uw complete tuincentrum

Uw wensen staan centraal!

Smiemans Projecten staat klaar om uw complete project te ontwerpen en te realiseren. Ons geïntegreerde assortiment van producten en diensten kan turn-key projecten bieden, in binnen- en buitenland. Samenwerken met Smiemans leidt tot een innovatieve aanpak, bewezen staat van dienst en een project dat gegarandeerd aan uw behoeften voldoet!

Wij leveren uw project gebruiksklaar op

Smiemans verzorgt de bouw of aanbouw van begin tot eind. Dus van ontwerp tot oplevering. De gehele planning, organisatie en begeleiding van uw project is in handen van een vast team. Door korte lijnen, een strakke en transparante planning, een efficiënte werkwijze en de inzet van vakmensen weet u precies wanneer u de sleutel kunt omdraaien voor uw klanten.

Optimaal functionerende kas

Denk hierbij ook aan zaken als regelgeving en vergunningen, technische installaties (verwarming, klimaatcontrole, energiebesparing, toepassing van zonnepanelen enz.), bouw van kantoren en toiletten, routingadvies en inrichting van verkoopruimtes. 
Alles om te zorgen dat uw kas optimaal functioneert en uw klanten in een -letterlijk en figuurlijk- uitgebalanceerde sfeer worden ontvangen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op:

Uiteraard volledig vrijblijvend!